Restaurant de gier&de krijger    

 

 

 

 

                             MENUKAART             

Soepen
Tomatensoep     4,50
Groentesoep     4,50
Uiensoep       4,75
Goulashsoep       4,75
Soep van de maand     4,75
(Geserveerd met brood en kruidenboter)

Koude voorgerechten
Meloen met serranham geserveerd met toast      6,75
Carpacciotaartje met oude kaas, pijnboompitten en pestodressing     6,75

Gerookte zalm met toast en roomboter       7,50

Warme voorgerechten
Toast met gebakken champignons, ui en spek     6,50
Chickenwings met sinaasappeldressing*       6,75
Gamba's in een jasje van tempurako beslag geserveerd met sojasaus    6,50

                                   Hoofdgerechten

Vleesgerechten
Schnitzel met gebakken ui, spekjes en paprika         12,75
Kipsate met pindasaus        10,90
Varkenshaasspies met saus naar keuze      14,75
Kalkoenschnitzel                                        14,50

Spare Ribs geserveerd met 2 koude sauzen     17,50

Biefstuk van de haas
(170 gr.) met gebakken champignons, ui en paprika   22,50
Beef Espagnol (ossenhaaspuntjes in een Spaanse saus)        18,25
Lamsracks geserveerd met een rode wijn rozemarijnsaus     23,50

Visgerechten
Kabeljauw Kadootje, verse kabeljauw in een jasje van Serranoham     16,00,
Kibbeling (van verse kabeljauw met knoflook- en cocktailsaus)     
11,50
Sliptong (300 gr.) in boter gebakken               18,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met patat of gebakken aardappelen                                   en groente van de dag.

                              Specialiteit van de kok
Chateaubriand
voor 2 personen                                    48,00
Malse ossenhaas  (430 gr.) geserveerd met ui, champignons, 
gebakken aardappelen, groente en een huisgemaakte stroganoffsau
s

                                            Desserts
Gefrituurde flensjes met ijs    4,50
Omgekeerd appeltaartje uit de oven met een karamelsaus    4,50
Coupe Dame Blanche, vanille-ijs met chocolade saus    4,50
Coupe Aardbeien, aardbeienijs met verse aardbeien    4,50
Coupe Praline, hazelnootijs, vanille-ijs en stukjes noga    4,50

 

 

 


Wij serveren donderdag t/m zondag een 3-gangen dagmenu voor € 18,95

       
           
                 Menu 1
:
      
tomatensoep,schnitzel en
                     dame blanche

            
             Menu 2:
       uiensoep, kibbeling en soesjes

                        Menu 3 :
          groentesoep, spareribs en
                  warm appeltaartje
                   Menu 4 :
                  
goulashsoep
            kipsate en coupe notenijs
       


Tapaskaart